De Ontknoping
Sterappel 19
4191 DM Geldermalsen

0345  575761
06 30683928
info@deontknoping.com


Producten verkrijgbaar bij De Ontknoping

Massage cadeaubon

Verras uw partner, vriend, vriendin of bijvoorbeeld uw werknemers met een heerlijke massage. Er zijn cadeaubonnen voor 30, 45 of 60 minuten.

 

Massage cadeaubon

 

Beddy Bear

Beddy Bears zijn geurige knuffels gevuld met geselecteerde graankorrels en gedroogde lavendelbloemen. Even in de magnetron en het resultaat is een heerlijk alternatief voor een warme kruik of bijvoorbeeld verzachtend als uw baby darmkrampjes heeft. Afgekoeld in de dievries is de Buddy Bear lekker als afkoeling bij koorts.

 

Opwarmbare knuffel

 

Aromasteentjes en etherische oliën

Poreuze steentjes waarop geurende etherische olie gedruppeld kan worden. De olie trekt in de steen en verdampt geleidelijk, waardoor de geur van de olie de ruimte vult. Met name geschikt voor kleine ruimten: slaapkamer, hal, toilet of in de kledingkast.

 

Aromsteen en olie

 

Volatile verzorgingsproducten

Badolie, handzeep, douche gel, body milk en lotion in heerlijke geuren.

Verzorgingsproducten

 

Toco-tholin

Massage oliën, balsems en druppels op basis van etherische olie. TOCO-THOLIN is een olie voor soepele spieren en gewrichten en dringt diep door in de spieren. Voor een lichaamsmassage is MEDIMAS of NATUMAS massage-olie een goede keus!

 

 

Verzorgingsproducten

De Prikkel voor hoofdmassage

De Prikkel lijkt een simpel instrument, maar het is een doordachte stimulator. Het is grotendeels gemaakt van koper, het werkt als een geleider die aansluit op de elektrische velden in uw lichaam. Dit massage apparaatje is oorsprongkelijk afkomstig uit Australië, alwaar de Aboriginals het gebruiken voor totale ontspanning en ter stimulering van de seksuele gevoelens. Wat ooit begon door elkaar op het hoofd te kietelen met een takje, groeide uit tot dit therapeutische instrument; een echt verwenharkje dat de talloze “drukpunten” op uw hoofd zal vinden zonder dat u daar ervaring voor moet hebben.

 

 

Prikkel hoofd massage

Naar het begin van de pagina.