De Ontknoping
Sterappel 19
4191 DM Geldermalsen

0345  575761
06 30683928
info@deontknoping.com


Care for Women logo

Hulp vragen mag

Hulp, daar vragen we niet graag om. Zeker niet als het gaat om de zogenaamde ‘vrouwenkwaaltjes’. Kwaaltjes die te maken hebben met je menstruatie, je zwangerschap, de overgang, je schommelende hormonen etc.
Herken je dat gevoel van: Wat gebeurt er met me? Ben ik gezond? Doe ik het goed? Wat past bij mij? Laat je dan niet weerhouden door het idee ‘het hoort er allemaal bij’. Waarom zou je? Het houdt je toch bezig? Je vraag is voor jou toch reŽel? Die moet je toch kunnen stellen?

Bij Care for Women kan dat ook. De Care for Women verpleegkundige, zelf ook een vrouw, weet hoe belangrijk een goed advies en een luisterend oor zijn voor jou. Zij weet als geen ander dat veel van jouw vragen vaak eenvoudig en snel kunnen worden opgelost. Hoe? Omdat zij hiervoor speciaal is opgeleid. Zij is opgeleid om je te helpen bij al jouw vragen m.b.t. je gezondheid die te maken hebben met vrouw zijn. En weet je dat de meeste zorgverzekeraars onze consulten gewoon vergoeden? Klik hier (2010), dan zie je het overzichtelijk op een rij. Ook zij doen dat omdat zij vinden dat jij jouw vragen moet kunnen stellen. Wat houd je dus nog tegen? Gewoon eens doen!

De Ontknoping biedt deze hulpverlening in aanvulling op de bestaande dienstverlening.

Bekijk de folders

De rode draad

Je bent jong en je wilt wat

Begeleiding bij borstkanker

Premenstrueel syndroom

Zorgeloos zwanger

Genieten tijdens de overgang


Folders zijn in Acrobat pdf formaat:
Adobe reader


Zie ook: www.careforwomen.nl